Handelsbetingelser

PRISER OG VALUTA

Alle priser på TWITTERPATED.DK  er gældende udsalgspriser i danske kroner (DKK) inkl. 25 % moms, men eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger til udlandet, når der betales med et kreditkort udstedt i Danmark.

Transaktioner vil altid blive udført i danske kroner. Kortudstederen kan påføre gebyrer for valutaomregning. TWITTERPATED IVS er ikke ansvarlig for gebyrer pålagt af kortudstederen.

Varer som postleveres til lande udenfor EU er fritaget for moms. Der kan dog tilkomme toldafgift, hvilket TWITTERPATED IVS ikke er ansvarlig for.

Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer.

BETALING
Det er som privatkunde kun muligt at betale med kreditkort hos twitterpated.dk, da det sikrer dig bedst muligt som forbruger.

Følgende kort modtages: Dankort, Visa, Visa Electron, og MasterCard

Kortlogoer_ny   

Priser angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Du kan betale med MASTERCARD og VISA/Dankort, der pålægges ikke gebyrer.

TWITTERPATED.DK benytter en betalingsløsning leveret af STRIPE. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

Vi kan aldrig hæve et større beløb end det, der er godkendt. 

Du vil kun blive opkrævet det beløb, du har kunnet se i forbindelse med din betaling samt aktuelle leveringsomkostninger, hvis der er valgt levering til en adresse udenfor Danmark.

ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har afgivet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med købet. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, som du skal oplyse, hvis du henvender dig til TWITTERPATED.DK

LEVERING

Varer bestilt på TWITTERPATED.DK  sendes med Post Danmark.

Leveringstiden vil normalt være 2-7 hverdage for forsendelse til Danmark. Er leveringstiden længere, vil du blive informeret om dette
via e-mail. Du vil modtage en e-mail fra os, når din ordre afsendes fra vores lager.

Det er dit eget ansvar at afhente pakken på posthuset indenfor den tidsgrænse, som Post Danmark sætter. Det vil typisk være en uge efter, at du har modtaget pakkesedlen fra dem. Hvis TWITTERPATED.DK  får pakken retur på grund af manglende afhentning, har du mulighed for at få den tilsendt ved at indbetale forsendelsesomkostningerne. Dette sker efter aftale med TWITTERPATED.DK  

Bestillinger til udlandet vil ligeledes blive afsendt inden for 2-7 hverdage, med mindre andet oplyses i en e-mail. Vi kan dog ikke garantere for de lokale udbringningsforhold og kan derfor ikke love en bestemt leveringstid ved udlandslevering.


LEVERINGSOMKOSTNINGER DANMARK
Ved levering til adresse i Danmark gælder fragtpriser – optil 199 kr. Samlet køb over 199 kr sendes fragtfrit.

LEVERINGSOMKOSTNINGER GRØNLAND, FÆRØERNE OG ØVRIGE UDLAND
Ved levering til Grønland og Færøerne tillægges porto efter Post Danmarks eller GLS gældende takster. Leveringsomkostningerne til udlandet afhænger af det aktuelle land samt ordrens totale vægt og størrelse.

NB: Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms for forsendelsen. TWITTERPATED.DK  er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver told eller moms.

FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. a)  har modtaget din vare
  2. b)  får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. c)  får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
  4. d)  får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til mail@twitterpated.dk.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret og meddele os ordrenummeret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Send varen til:

TWITTERPATED.DK
Esrumvej 106, 3000 Helsingør
CVR-nr: 36411864
Tlf. 40834328
mail@twitterpated.dk

REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer kan meddeles pr. e-mail: mail@twitterpated.dk

Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Varen skal altid indsendes i forsvarlig emballage, så varen ikke lider skade under transporten. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsretten kan kun udnyttes, hvis reklamationen er berettiget og manglen ikke skyldes forkert brug eller skadeforvoldende adfærd.

Husk altid at medsende en beskrivelse af, hvorfor varen lider af en mangel.

Send varen til:

TWITTERPATED IVS
Esrumvej 106, 3000 Helsingør

DET MED SMÅT

Aftaler med TWITTERPATED IVS indgås på dansk eller engelsk. Når du handler på TWITTERPATED IVS, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Er du bosat uden for Danmark, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, når du handler på TWITTERPATED IVS

TWITTERPATED IVS kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

En eventuel tvist mellem TWITTERPATED IVS og en erhvervsdrivende afgøres ved retsag.

PERSONDATAPOLITIK

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via TWITTERPATED.DK til Stribe på en sikker og krypteret og sikkerhedsgodkendt SSL forbindelse. Oplysningerne gemmes ikke af TWITTERPATED.DK  

Personoplysninger transmitteres til TWITTERPATED IVS i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af TWITTERPATED IVS i en database på en central server under bedst tænkelige sikkerhedsforanstaltninger i forhold til utilsigtet adgang udefra. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

COPYRIGHT OG BILLEDBRUG

Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra TWITTERPATED IVS. Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gyldige fra oktober 2014.

Virksomhedsoplysninger

TWITTERPATED IVS
Olriksvej 5B, 3000 Helsingør
CVR-nr: 36411864
Tlf. 40834328
mail@twitterpated.dk